Skip Cinematic on Retry?

Share suggestions and feedback here.
Post Reply
filed.teeth
Posts: 63
Joined: Mon Jul 17, 2023 8:27 am
Has thanked: 28 times
Been thanked: 70 times

Skip Cinematic on Retry?

Pertains to Fireteam missions.

Suggestion: Understand if you don't want to disable it on first run-through of a particular mission, but it could be a choice on Retry Mission, like you can in the
Wargames lobby. Maybe a second button. Retry Mission, Retry Mission Quickload, or something like that.
User avatar
AmperCamper
Community Manager
Posts: 988
Joined: Fri Jan 29, 2021 5:02 pm
Has thanked: 1154 times
Been thanked: 2231 times
Contact:

Re: Skip Cinematic on Retry?

Thanks for the suggestion. While Fireteam mode represents our "core" experience and we want to offer as much context as possible, we can see how this could be annoying after retrying. Noted!
filed.teeth
Posts: 63
Joined: Mon Jul 17, 2023 8:27 am
Has thanked: 28 times
Been thanked: 70 times

Re: Skip Cinematic on Retry?

Further thought/use on this has led to the following:

We now always use it on NTS (possible mortar buildings, HQ or VBIED locations) and Jolan Park (layout, flag placement) for intelligence gathering.

Limited use on Apartments, zero use on PLH.

Further question related to intel: If we have a drone circling the zone in Jolan park, why do we still get the stock "can't tell where they are" line for mortars lol?
MRTINK
Posts: 66
Joined: Fri Aug 04, 2023 6:16 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 41 times

Re: Skip Cinematic on Retry?

filed.teeth wrote: Fri Dec 01, 2023 9:53 pm Further thought/use on this has led to the following:

We now always use it on NTS (possible mortar buildings, HQ or VBIED locations) and Jolan Park (layout, flag placement) for intelligence gathering.

Limited use on Apartments, zero use on PLH.

Further question related to intel: If we have a drone circling the zone in Jolan park, why do we still get the stock "can't tell where they are" line for mortars lol?
Good question.
Post Reply